Mei’s Handgemaakte Initial Bracelets

Initial bracelet wit 3

Mei’s Initial Bracelets zijn ideaal voor een lange afstandsrelatie, jubileum, vriendschap of zelfs voor familieleden. Jij bepaalt de betekenis achter de armbanden.

Deze elegante initialen armbanden voor mannen en vrouwen zijn gemaakt van echte “Lavasteen en Howliet” kralen met hun originele kleur en vorm en textuur. Ook de tussenkraal is volledig gemaakt van edelsteen, namelijk “Hematiet”. 

Stel jouw armbandenset samen: 

  • Je kunt kiezen tussen de letters A t/m Z in zwart of wit.
  • Kies jouw maat, 16,5cm of 18,5cm
  • De soort steen --> Lavasteen of Howliet.

De edelstenen kralen van onze initialen armband zijn verbonden met een elastiek, die bestaat uit heel veel dunne elastieken waardoor het erg stevig zal zijn.  Onze gepersonaliseerde armband bevat een platte letterkraal, dat afgestemd kan worden met elke initiaal die jij graag wil voor een unieke look. 

Edelstenen hebben elk ook speciale eigenschappen. Zo vergroot “Lavasteen” je wilskracht, maakt je sterk en geeft je moed. Deze steen zet aan tot handelen en geeft je doorzettingsvermogen om een project of plan ook af te ronden. Omdat lavasteen ook aardt en overtollige energie afvoert, vergroot het je persoonlijke kracht op een gebalanceerde manier. Het is een ideale steen voor mensen die heel gevoelig zijn voor de energie van stenen, maar toch wat met vuur en kracht kunnen. 

“Howliet” werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig.

“Hematiet” is een licht magnetische steen en werkt aardend, beschermend en harmoniserend. De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Ook verbetert deze steen de concentratie en het geheugen. Hematiet heeft een krachtige werking op het bloed en stimuleert de opname van ijzer. De naam Hematiet is afgeleid van het Griekse woord “aima” wat bloed betekent.