Mei’s Jewellery

Bij Mei’s Jewellery geloven we dat kwaliteit een recht is en niet een luxe. Wij willen dat iedereen de mogelijkheid krijgt om een mooie én kwalitatief goede sieraad te kunnen kopen. Daarom verplichten we het ons om jullie altijd het beste van beide aan te bieden.

We controleren de kwaliteit van onze sieraden grondig en zorgen voor tevredenheid van de consument. Elk sieraad ziet er niet alleen geweldig uit, maar is vooral ook betaalbaar en tijdloos.

Er zijn al duizenden klanten voor je geweest die al een armband of ketting via onze webshop afgenomen hebben. Vaak krijgen wij positieve reacties en waarderende e-mails van tevreden klanten. In ruil daarvoor streven wij naar uitstekende klantenservice en productkwaliteit.

Banner front page 1 1024x248 1

Waarom sieraden?

Mijn naam is Jenny Mei, van kinds af aan was handenarbeid altijd al mijn ding. Creativiteit zit bij mij in de familie, zo had mijn oma vroeger een atelier waarin ze bloemen schilderde en deze op de markt zette. Daarnaast maakte ze ook sieraden zoals broches, en ook deze werden verkocht.

In 2017 had ik mijn winkel hartje Sloten geopend tijdens de zomerperiode. Om de tijd een beetje op te vullen ging ik armbanden maken. Plots kwam ik op het idee om Morse code armbanden te maken, hier kreeg ik hele positieve reacties over. Zo ben ik in 2018 begonnen met Mei’s Bracelets. De handgemaakte armbanden zijn één voor één met liefde door mij gemaakt. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een bedrijf waar we onze creativiteit en liefde voor het vak kunnen delen.

Sinds 2021 zijn wij als Mei’s Jewellery verder gegaan. Maar geen zorgen, u kunt gewoon nog terecht bij onze webshop Mei’s Bracelets, de artikelen blijven ook hetzelfde. Het is alleen dat wij bij elke shop van ons doelgericht zijn op datgene wat de naam al zegt: Bracelets of Jewellery.

2021

Opgericht in 2021

+10,000

Armbanden verkocht

4,8/5

Wat onze klanten van ons vinden

A Little About Me

  • Mijn favoriete series zijn: Modern Family, The Big Bang Theory en Friends. Ook houd ik erg van K-Drama
  • Ben super gek op mijn hondje Nina
  • Kan niet genoeg krijgen van het liedje Permission To Dance van BTS
  • Mijn hobby’s zijn koken, fotograferen en natuurlijk sieraden maken
IMG 20180714 152107